Usein kysytyt kysymykset

Leiri on tarkoitettu kaikille soittamisesta kiinnostuneille. Päiväleirin ja yksittäisten kurssien opetus on suunnattu vähintään 7v. ikäisille, nuoremmat pääsevät mukaan leirin muskariin:)

Musiikkityylit vaihtelevat yhtyeistä riippuen. Ilmottautumisessa pääset valitsemaan sinua eniten kiinnostavat musiikkityylit.  

Leirillä on kaiken tasoisia soittajia. Valtaosa soittajista on harrastelijoita, mutta mukana on ollut myös musiikin ammattilaisia kouluttamassa itseään uusissa musiikkityyleissä. Yhtyeitä muodostettaessa pyrimme huomioimaan soittajien tasot mahdollisimman tarkasti!

Leiri järjestetään tänävuonna ainoastaan päiväleirinä, joten majoitusta ei meidän kautta ole mahdollista järjestää.

Leiri maksetaan laskulla. Lähetämme laskun ennen leirin alkua, kun olemme saaneet ilmoittautumisen. Lasku tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, ennen lerin alkua. 

Ehdottomasti! Leiri tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden, sillä viikon aikana ennätät käymään usealla soittotunnilla. Pääset myös harjoittelemaan soitinta sinulle sopivissa yhtyeissä. 

Pyrimme toteuttamaan toiveet yhtyekavereista. Muistathan laittaa toiveen ilmoittautumislomakkeeseen! Huomioithan kuitenkin, että järjestäjät pyrkivät sijoittamaan soittajat mahdollisimman samantasoisten kanssa samoihin yhtyeisiin.

Ota Yhteyttä

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Jäikö jokin mietityttämään? Leirin johtajat vastaavat mieluusti kaikkiin leiriä koskeviin kysymyksiin. 

Johanna Lönnfors

Leirin johtaja

  • 040 4899582
  • johanna.lonnfors@porvoo.fi

Erik Hippi

Lerin johtaja

  • 040 8295996
  • erik.hippi@porvoo.fi

©Porvoonseudun musiikkiopisto

Leirin järjestäjät varaavat oikeuden muutoksiin