Hinnat & Ilmoittautuminen

Leirille voit ilmoittautua joko päiväleiriin tai yksittäisiin kursseihin. Päiväleirille ja kursseille ovat tervetulleita kaikki vähintään 7v täyttäneet soittajat. Perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan muskariin! Ilmoittaudu leirille viimeistään 20.5.2019 mennessä.

Päiväleiri
310€

Päiväleiri sisältää ma-pe 30min soittotunnin, teorian, kaksi erityylistä yhtyettä, iltaohjelmaa (konsertteja tai työpajoja) sekä lounaan ja päivällisen. Lauantaina 15.6. on loppukonsertti, johon leiriläinen pääsee osallistumaan.

Päiväleiriläisenä voit ostaa 5x15min pidennyksen omaan soittotuntiisi alennettuun hintaan 68€. 

Jos olet Porvoonseudun musiikkiopiston varsinaisen, tai valmennusopetuksen oppilas, saat 10% alennuksen päiväleirin kokonais hinnasta:) Muista laittaa ilmoittautumiseen tämä tieto lisätietoja kenttään! 

Musiikkileriläinen soittaa trumpettia
Leiriläiset soittavat kitarayhtyeessä

Yksittäiset kurssit

Voit osallistua seuraaviin yksittäisiin kursseihin:

Soittotunti 5x30min,150€

Soittotunti 5x45min, 225€  

Teoria 5x60min, 10€

Orkesteri: 5x90min, 89€

Yhtye (bändi, tai kuoro) 5x60min, 98€

Pienyhtye 5x45min, 98€

Yhtyekursseihin sisältyy myös esiintyminen. Yksittäiset kurssit eivät sisällä ruokailua. Yksittäisiin kursseihin osallistujat pääsevät myös mukaan järjestettäviin työpajoihin. 

Jos olet Porvoonseudun musiikkiopiston varsinaisen, tai valmennusopetuksen oppilas, saat 10% alennuksen yksittäisistä kursseista:) (ei koske teoriaa). Muista laittaa tämä tieto lisätietoja kenttään ilmoittautumisessa.

 

Muskarit
20€/lapsi/ryhmä

Leirin yhteydessä järjestetään kesämuskarit ma-ke 10.-12.6, opetus joka päivä samoilla aikatauluilla.

HOPOTI HOI

vauvat, 0-2 vuotiaat klo 10.00-10.45

Hyppää hevosen selkään laulamaan ja leikkimään heppalauluja. Yhdessä soitamme kavioiden kopsetta ja laukkaamme rummun tahtiin. Muskariviikon aikana askarrellaan oma heppataideteos, ihahaa miten ihanaa!

HOPOTI HOI!

3-4 vuotiaat klo 10.45-11.45

Hyppää hevosen selkään laulamaan ja leikkimään heppalauluja. Yhdessä soitamme kavioiden kopsetta ja laukkaamme rummun tahtiin. Muskariviikon aikana askarrellaan oma taide-teos ja kepparihepat!

KESY KEPPARI VAI VILLIHEVONEN

5-6v klo 13.30-14.30

koululaisten musapaja klo 14.30-16.00

Lähde ratsastusretkelle Villiin länteen, tapaa rohkeat cowboyt ja lämmittele nuotion äärellä soittaen ja laulaen. Matkan varrella teemme omat kepparit tai villihevoset.

 

Muskarin lapset laulamassa kesäleirillä

Ilmoittautuminen

Täytä lomake huolellisesti. Ilmoittautumisen jälkeen saat varmistussähköpostin muutaman päivän kuluessa. Maksaminen tapahtuu laskulla, joka tulee olla maksettuna ennen leirin alkua, eräpäivään mennessä. Lähetämme laskun ilmoittamaasi osoitteeseen. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittaudu leirille viimeistään 20.5.2019 mennessä. 

Sipoo Music Camp voi kuvata ja videoida musiikkiesityksiä leiriltä. Jos et kiellä kuviesi käyttöä, hyväksyt ilmoittautumalla kuvamateriaalin käytön Sipoo Music Campin järjestäjien julkaisuissa ja markkinoinnissa. Emme luovuta kuvia eteenpäin kolmansille osapuolille. 

Leirille osallistujan etunimi ja sukunimi
Katuosoite, postinumero ja asuinkunta/kaupunki
Jos leirille osallistuja on alle 18 vuotias, tarvitaan huoltajan nimi, osoite ja sähköposti
Jos maksaja on eri kuin osallistuja tai huoltaja, maksajan nimi, osoite ja sähköposti tarvitaan.
Sis. ma-pe 30min soittotunnin, teorian, kaksi erityylistä yhtyettä, iltaohjelmaa (konsertteja tai työpajoja) sekä lounaan ja päivällisen. Lauantaina 15.6. on loppukonsertti, johon leiriläinen pääsee osallistumaan.
Yhtyekursseille osallistujat pääsevät mukaan myös iltakonsertteihin ja työpajoihin.
Jos haluat soittaa useampaa soitinta, kerro, millä haluat osallistua soittotunneille ja millä yhtyeisiin. Muskariin ilmoittautuvat eivät tarvitse ilmoittaa soitinta.
Kerro aiemmista musiikkiopinnoistasi: kuinka kauan olet soittanut, missä olet soittoa opiskellut, mahdolliset tutkinnot, kokemus yhtyesoitosta. Jos aloitat leirillä uuden soittimen, merkitse tämä tietoihin.
Leirin järjestäjät varaavat oikeuden muutoksiin, yhtyeet kasataan soittajien soittotaidot huomioiden.
Ilmoita mahdolliset ruoka-allergiat, jos osallistut ruokailuihin leirillä.
Voit kertoa mahdollisia lisätietoja leirin järjestäjille.

©Porvoonseudun musiikkiopisto

Leirin järjestäjät varaavat oikeuden muutoksiin